Wandel je met mij mee?

Waar sta jij op dit moment in jouw leven? Hoe goed ken jij jezelf? Heb je problemen die je wilt aanpakken? Wandelcoaching is een mooie manier om vanuit de natuur meer over jezelf te weten te komen. Tijdens een wandeling op bijvoorbeeld het strand of in een bos, bied ik je helderheid over wat jou momenteel raakt en inzicht in wat er bij jou speelt.

Leer te luisteren naar jezelf

Je bent goed zoals je bent

Jij bent uniek en je mag zijn wie je bent. Toch valt het niet altijd mee om gehoor te geven aan jouw eigen behoeften, om écht te luisteren naar jezelf. Met wandelcoaching maken we gebruik van beelden, voorwerpen en de natuur om te bekijken waar jij in het leven staat. Het hier en nu. Door te wandelen in de natuur, al dan niet in stilte, door letterlijk te kijken wat de natuur jou zegt en door middel van experimenten, oefeningen en het creëren van een beeld , kom je weer bij jezelf.

Wandelcoaching op maat

Hoe wandelcoaching eruit ziet, is vooraf niet te zeggen. Verschillende factoren worden volledig aangepast aan jouw situatie en behoefte. Zoals waar we wandelen, hoe lang en welke technieken we toepassen. Zo heeft de een voldoende aan een open gesprek, pas de ander een creatief proces toe om een bepaald doel te bereiken en bij weer een ander integreer ik gestalttherapie Iedereen is uniek, wandelcoaching daardoor ook!

Is wandelcoaching geschikt voor mij?

Ja! Want wandelcoaching is voor iedereen geschikt. Als jij wilt bewegen in de richting die voor jou goed voelt, dan kunnen we daar samen de tijd voor nemen en de nodige aandacht aan schenken. Samen ontdekken we in de natuur jouw weerstand en veerkracht. Wandelcoaching is ideaal als je bereid bent om goed naar jezelf te kijken, als je behoefte hebt aan een fijn gesprek en zelfreflectie of als je een (terugkerend) probleem of obstakel in jou leven weg wilt nemen.

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® en de Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau afgerond. Daardoor ben ik als wandelcoach opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.